Salveaza jocul zuma deluxe mobil Save as homepage
Mai jos aveti aplicatia jocului zuma pentru telefonul mobil. Dupa ce ati descarcat jocul in computer transferati aplicatia .jar pe telefonul mobil printr-un cablu usb sau prin ifrarosu / bluetooth. Localizati aplicatia in telefonul dvs. mobil si instalati conform specificatiilor telefonului mobil folosit.
Pentru a descarca aplicatia Zuma_240x320.jar CLICK AICI
Stiati ca...? In a doua jumatate a anilor 1980 un calculator IBM nu era considerat suta la suta compatibil decat daca putea rula Simulatorul de Zbor al lui Microsoft. ...mai mult
Zuma este un joc creat de compania PopCup. Jocul Zuma este disponibil in format executabil, dar si in format flash ce permite rularea direct din paginile web.
Cum se joaca Zuma?
Jocul Zuma se joaca mouse-ul :) - tastatura nu este necesara  pentru a rula jocul, decat daca vrei sa-l pui pe pauza. In cazul acesta apesti tasta "P".
Pentru a trece nivelele din Zuma cu succes este necesar lovesti bilele de aceasi culoare cu bila din gura monstrului. Cu cat sirul bilelor colorate este mai mare cu bile consecutive de aceasi culoare cu atat punctele primite sunt mai multe in momentul lansarii bilei de aceasi culoare.
bubbles
Joaca Bubbles Online!