Salveaza jocul zuma bongo Save as homepage
Stiati ca...? In a doua jumatate a anilor 1980 un calculator IBM nu era considerat suta la suta compatibil decat daca putea rula Simulatorul de Zbor al lui Microsoft. ...mai mult
Zuma este un joc creat de compania PopCup. Jocul Zuma este disponibil in format executabil, dar si in format flash ce permite rularea direct din paginile web. Pentru a rula jocul Zuma Bongo din acest website este necesar ca browser-ul dvs. sa aiba instalat plug-inul Flash Player. Aveti 2 solutiidownload  gratuit de pe site-ul oficial macromedia,sau pentru a instala Adobe Flash Player mai rapid CLICK AICI!
Cum se joaca Zuma?
Jocul Zuma se joaca mouse-ul :) - tastatura nu este necesara  pentru a rula jocul, decat daca vrei sa-l pui pe pauza. In cazul acesta apesti tasta "P".
Pentru a trece nivelele din Zuma cu succes este necesar lovesti bilele de aceasi culoare cu bila din gura monstrului. Cu cat sirul bilelor colorate este mai mare cu bile consecutive de aceasi culoare cu atat punctele primite sunt mai multe in momentul lansarii bilei de aceasi culoare.
Pentru a rula jocul Zuma din acest website este necesar ca browser-ul dvs. sa aiba instalat plug-inul Flash Player. Aveti 2 solutiidownload  gratuit de pe site-ul oficial macromedia,sau pentru a instala Adobe Flash Player mai rapid CLICK AICI!
bubbles
Joaca Bubbles Online!
Spune-le pe Facebook unde esti :)