Salveaza Paginal yahoo status invisible detector Save as homepage
Detector de status pentru yahoo messenger. Vrei sa vezi cine sta pe invizibil invisible? Solutia: scrii ID-ul si dai check. In cateva secunde vei afla adevaratul status: invisible, online sau offline?
Introdu ID-ul aici
(dupa care apasa check)
Stiati ca...? In a doua jumatate a anilor 1980 un calculator IBM nu era considerat suta la suta compatibil decat daca putea rula Simulatorul de Zbor al lui Microsoft. ...mai mult
GXP Yahoo! Status Detector este un instrument online gratuit, in colaborare cu IMvisible, pe care il puteti folosi pentru a verifica starea de utilizator IM Yahoo! (online, offline sau invisible), chiar si pentru userii care nu se afla in lista dvs. de messenger.

Ce este GXP Yahoo Status Detector invizibl? Este o activitate deseori numita "yahoo status checker" sau "yahoo invisible hack", care are rolul de a detecta status-ul yahoo al unui utilizator la momentul respectiv (acesta putand fi :online,offline si invisible status). Exista diferite domenii cu asa zise adevarate rezultate pentru verificarile statusului unui utilizator, insa acestea nu pot oferi rezultate corecte decat pentru cei cu status-ul online sau offline; lucru obtinut foarte usor si  printr-o linie de cod sursa php.

De exemplu, pentru a obtine status-ului online sau offline al unui user este este de ajuns introducerea in browser a url-ului urmator:

* http://opi.yahoo.com/online?u=id_messenger ; Numai ca aceasta metoda arata statusul status-ul invisible ca fiind offline ;).

GXP Yahoo! Status Detector in colaborare cu IMvisible ofera soluitia atat pentru detectarea status-urilor online si offline cat si a status-ului yahoo invisible posibilitatea de a intra in legatura directa de pe site cu cei pe care nu-i ai in lista.

Se ascund prieteni tai de pe Yahoo Messenger? Doriti sa detectati daca acestia sunt online, offline sau invisible? Dacă raspunsul este afirmativ, serviciul GXP Yahoo Status Detector este ideal pentru dumneavoastra. Folosind yahoo status nu vedeti vedea numai daca acestia sunt pe invizibil, dar veti putea vedea de asemenea si avatarul lor. 
Folositi cu incredere serviciul GXP Yahoo! Status Detector oferit gratuit si on line, fara download. Verifica cine este online,invisible sau offline pe Yahoo Status!
Enjoy!
Spread Firefox Affiliate Button
bubbles
Joaca Bubbles Online!